Mitt første innlegg - Maylinn Gullmark
Mitt første innlegg

Mitt første innlegg

Hei!

Dette er mitt første innlegg her på denne bloggen. Nå sitter jeg hjemme i Bergen, hvor jeg egentlig burde ferdigpakke leiligheten- men istede har jeg brukt et par timer på å laste ned blogg, google analytics og google tag manager. Dette krevde litt frustrasjon og en rekke tilbakespolinger på youtube-guiden, men nå er jeg endelig her. Imorgen reiser jeg til Oslo for å starte «mitt nye liv» og jeg er spent, giret og nervøs på en og samme tid!

Jeg ser frem til å lære mye nytt og aktuelt i det spennende faget, Digital Markedsføring. Forhåpentligvis klarer jeg å videreformidle nyttig informasjon videre til deg, på en god og spennende måte!

Håper du har lyst å ta en titt innom her en gang i blandt 🙂

Please follow and like us:

En kommentar til «Mitt første innlegg»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.