fbpx

Om meg

Blogg om Digital Markedsføring

Digital markedsføring handler ikke om å pushe et budskap ut til et publikum og forvente en respons. Det handler om å skape verdi, troverdighet, lojalitet og en videre forståelse av hvem du markedsfører deg til.

Januar 2018 tok jeg sjansen på å flytte fra Bergen til hovedstaden for å ta utdypningsfag innenfor Digital Markedsføring. Siden da har jeg dykket dypt inn i markedsførings verden, og kan trygt påstå at jeg aldri har lært så mye på så kort tid.

I en alder av 20 år har jeg nå startet mitt eget foretak og jobber blant annet med Thomas Moen, Nordens fremste innen Facebook markedsføring, for å hjelpe bedrifter opp og frem på nett! Her jobber jeg med alt fra Facebook annonser, e-post markedsføring, salgstrakter og ikke minst min personlige favoritt innholdsmarkedsføring.

I mine øyne kommer du ikke langt med markedsføring uten et godt innhold og en god historie. Du må finne et innhold som appellerer til din målgruppe. Dette handler om å sette seg inn i deres atferd både på nett og i den virkelige verden. Hvem er målgruppen din, hvilke interesser har de og hvordan kan ditt produkt tilføre dem verdi?

Her på nettsiden vil du finne mine erfaringer og tips om nettopp dette.

Knytt gjerne Kontakt:
Linkedin
Twitter